2010 szeptembere óta csak Excel oktatással foglalkozik. Oktatói csapatával mára már több mint 1000 emberrel foglalkoztak személyesen, egyéni oktatás keretében. Célja, hogy írásainak és munkájának köszönhetően minél többen megbarátkozzanak az Excellel.

Edition

Példa Másolja a mintaadatokat az alábbi táblázatból, és illessze be őket egy új Excel-munkalap A1 cellájába. Ha azt szeretné, hogy a képletek megjelenítsék az eredményt, jelölje ki őket, és nyomja le az F2, majd az Enter billentyűt. Szükség esetén módosíthatja az oszlopok szélességét, hogy az összes adat látható legyen. Képlet Eredmény =ELTOLÁS(D3;3;-2;1;1) A B6 cellában lévő érték megjelenítése (4) 4 =SZUM(ELTOLÁS(D3:F5;3;-2;3;3)) A B6:C8 tartomány összegzése 34 =ELTOLÁS(D3;-3;-3) Hibát ad vissza, mert a hivatkozás a munkafüzet egy nem létező tartományára mutat. #HIV! Adatok 10 8 3 6

Tutorial

Microsoft 365-höz készült Excel Webes Excel Excel 2019 Excel 2016 Excel 2013 Excel 2010 Excel 2007 Excel Starter 2010 Egyebek... Kevesebb Az Excelben különféle számformátumokat alkalmazhat a számokra (ez lehet például pénznem, százalék, tizedesjegyek, dátum, telefonszám vagy társadalombiztosítási szám). Jelöljön ki egy cellát vagy cellatartományt. Váltson a Kezdőlap fülre, és válassza a legördülő lista Szám elemét. Vagy a következő lehetőségek közül választhat: Nyomja le a CTRL + 1 billentyűkombinációt, és válassza a szám lehetőséget. Kattintson a jobb gombbal a cellára vagy cellatartományra, válassza a Cellaformázás parancsot, azután a Szám lehetőséget. Válassza a párbeszédpanel-meg nyitó ikont a szám mellett, majd válassza a szám lehetőséget. Válassza ki a kívánt formátumot. Számformátumok Ha minden elérhető számformátumot látni szeretne, kattintson a Kezdőlap lap Szám csoportjának Szám felirata mellett látható párbeszédpanel-indító ikonra. Formátum Leírás Általános Ez az alapértelmezett számformátum, amelyet az Excel szám beírásakor alkalmaz.

  • Excel 2010 használata error
  • Excel 2010 használata form
  • Excel 2010 használata pdf
  • Excel 2010 használata free
  • Itt kezdd: Az Excel használata egyszerűen - ExcelTitok

Product

A két tizedesjegyből álló tudományos formátum például a 12345678901-as 23e e + 10, ami 1, 23-szor 10 a tizedik hatványra. A tizedesjegyek kívánt számát is megadhatja. Szöveg Ez a formátum szövegként kezeli a cella tartalmát, és a tartalmat pontosan a beírt formában jeleníti meg, még akkor is, ha számot ír be. Különleges Ez a formátum a számokat irányítószámként, telefonszámként vagy társadalombiztosítási számként jeleníti meg. Egyéni Ennél a formátumnál a meglévő formátumkód másolatát módosíthatja. Ennek eredményeként egy egyéni számformátum jön létre, amely bekerül a számformátumkódok listájába. Az Excel telepített verziójától függően 200 és 250 közötti számú egyéni számformátumot vehet fel. Az egyéni formátumokról további információt az Egyéni számformátum létrehozása és törlése című témakörben talál. A megjelenésük módjának módosításához eltérő formátumokat is alkalmazhat a számokra. A formátumok csak a számok megjelenítésének változását változtatják meg, és nincsenek hatással az értékekre.

Wed, 15 Dec 2021 10:45:21 +0000