A kenus Devecseriné Takács Kincső és párostársa, Balla Virág folytatja a felkészülést a győri vízitelepen, bár még nem tudják, hogyan alakul számukra az év hátralévő része. A világ- és Európa-bajnok Takács Kincső a Kossuth Rádiónak hétfőn elmondta, rossz volt a bizonytalanság a tokiói olimpiával kapcsolatban, mert nem tudták, végül mikor kerül majd rá sor, s örülnek, hogy most már megszületett a döntés. A játékokat majdnem napra pontosan az eredetileg kiírtnál egy évvel később, 2021. július 23. és augusztus 8. között rendezik meg a japán fővárosban. "Ugyanúgy készülünk, mint eddig, de most fejben egy kicsit nehezebb. Felépítettük a szezont, de a halasztás hírére át kellett terveznünk az edzésprogramot, s elölről kezdtük az alapozó időszakot. Most újra hosszabbakat evezünk, kicsit visszavettünk az intenzitásból" - fogalmazott. Devecseriné Takács Kincső folytatja a felkészülést Forrás: Magyar Kajak-Kenu Szövetség Ahogy elmesélte, a győri klubjuk vízitelepén minden munkát el tudnak végezni, bár ott is bevezettek különleges intézkedéseket, például egy csapatban egy időben csak öten edzhetnek és jelenléti ívet is vezetnek.

Takács Kincső: Rossz volt az olimpiával kapcsolatos bizonytalanság

Napi két tréningjük van, s egyelőre egyesben készül ő és Balla Virág is. "Még nem tudjuk, lesz-e idén nemzetközi versenyünk, és ha igen, mikor. Természetesen szeretnénk, ha lenne valamilyen viadal, amire lehet készülni" - tette hozzá. Takács Kincső szerint most mindenki elsősorban az egészségére koncentrál, aztán majd a járvány elmúltával megpróbálja kihozni a helyzetből a legtöbbet. "Az olimpia halasztásáról szóló döntés után egy kicsit kiengedtünk, csak napi egyszer edzettünk, de aztán újra száz százalékig belevetettük magunkat a munkába, egyrészt mindketten ilyen típusok vagyunk, másrészt mert még nem tudjuk, mi vár ránk az év hátralévő részében" - mondta. A tavalyi, minszki Európa Játékok C-2 500 méteres számának aranyérmes duója éremesélyesként készül a tokiói olimpiára, a női kenus szakág debütálására.

Továbbra is a Graboplast támogatja a győri kajakosokat Ismét egy évre szóló főszponzori megállapodást kötött a győri székhelyű Graboplast Zrt. a Győri Vízisport Egyesület kajak-kenu szakosztályával. Balla: nagyon kemény lesz a felkészülés Tokióra A kenus Balla Virág és Devecseriné Takács Kincső az 500 méteren szerzett ezüst után egy órával 200 méteren is második lett. Női kenu: kanadai rémálom Balla Virág és Devecseriné Takács Kincső esélyei nőttek a kanadai rivális doppingvétsége ismeretében. Négy címvédés a kajak-kenu ob zárónapján Négy számban is megvédte címét a tavalyi győztes a szolnoki kajak-kenu országos bajnokság vasárnapi zárónapján. Kopasz, Bodonyi és a kenunégyes duplázott Kopasz Bálint a hosszabb távon aratott magabiztos siker után ezúttal nagyot csatázott Noé Bálinttal, de ismét ő haladt át elsőként a célvonalon. Hüttner: kiválóan teljesített a válogatott A csapat a 16 számban összesen kilenc érmet, négy aranyat és öt ezüstöt szerzett. Kozák 200-on is verhetetlen, Kopasz 500-on is újra győzött A kajakozó Kozák Danuta és Birkás Balázs 200, Kopasz Bálint 500 méteren, míg a Balla Virág, Devecseriné Takács Kincső kenupáros 200-on ismételte meg három héttel ezelőtti sikerét.

Devecseriné Takács Kincső Archives - JochaPress

Devecseriné Takács Kincső Takács Kincső (balra) és Baravics Gyöngyvér Személyes adatok Születési dátum 1993. szeptember 17.

Takács Kincső – Wikipédia

Két aranyat és egy bronzot nyertek a magyarok a kajak-kenu előolimpia zárónapján Sport 2019. 09. 15, 10:34 A magyar kajak-kenu válogatott két aranyérmet és egy bronzot nyert a tokiói előolimpia zárónapján. Férfi K-1 200 méteren Tótka Sándor első, míg Birkás Balázs harmadik lett. A női C-2 500 méteren a Balla Virág, Devecseriné Takács Kincső páros végzett az élen. címkék: tótka sándor balla virág Devecseriné Takács Kincső Birkás Balázs kajakkenu2019 Címkefelhő » Kaja-kenu vb: pozitív lett a doppingtesztje Balla Virágék legnagyobb ellenfelének Sport 2019. 08. 19, 16:52 Pozitív doppingtesztet produkált, így nem indul a szerdán kezdődő szegedi kajak-kenu világbajnokságon az egyik legnagyobb sztár, Laurence Vincent-Lapointe. Újra sokkolhatja a világot a magyar női kenupáros Sport 2019. 15, 18:43 A szegedi ICF kajak-kenu világbajnokság egyik legjobban várt versenye a női kenu párosok 500 méteres küzdelme lesz, ahol magyar főszereplői is lehetnek a számnak. kajak-kenu Újabb érmeket szereztek a magyarok a kajak-kenu világkupán Sport 2019.

(angolul) 169. o. (Hozzáférés: 2017. máj. 22. ) (PDF) ↑ 2016 ICF JUNIOR & UNDER 23 CANOE SPRINT WORLD CHAMPIONSHIPS Minsk BELARUS: Race result - Sunday, 31/July/2016, C2 U23 Women 200m. (angolul) 236. ) (PDF) ↑ Medals: 2016 ECh Moscow, RUS. (angolul) Miroslav Haviar (Hozzáférés: 2017. ) ↑ MTI: Kajak-kenu vk: öt-öt magyar arany, ezüst és bronz Montemorban. Nemzeti Sport Online (). (magyarul) Mediaworks Hungary Zrt. (2017. 21. ) (Hozzáférés: 2017. ) ↑ Kajak-kenu vb: ismét nyertünk női K–4-ben, ezüst női C–2-ben. Nemzeti Sport Online (2018. aug. 26. ) ↑ Ej: aranyérmes a Balla Virág, Takács Kincső duó 500 méteren. Nemzeti Sport Online (2019. jún. 27. ) ↑ Sportszövetségek: Király másodszor, Cseh nyolcadszor – az év legjobbjai. (2015. dec. 15. ) (Hozzáférés: 2015. ) ↑ Az év legjobbjai: szavaztak a sportszövetségek. 29. ) ↑ Kajak-kenu: Kopasz Bálint és Kozák Danuta az év kajakosai. (2019. 11. ) (Hozzáférés: 2019. 12. ) Források [ szerkesztés] Adatlapja a Magyar Kajak-Kenu Szövetség honlapján Sportportál • összefoglaló, színes tartalomajánló lap

Átesett a tűzkeresztségen a Balla, Devecseriné páros | Kajak-Kenu Sport

Nagyon jó hangulatban, nagyon sok kilométert tudtunk gyűjteni, és hogy ne legyen túl monoton, résztávos edzésekkel színesítettük a programunkat. " "Én elsősorban annak örültem, hogy itt melegebb volt, mint otthon – kezdte Devecseriné Takács Kincső az első melegvízi edzőtáborról. – Szerencsére egész télen tudtunk minden héten evezni, de jó érzés volt végre lazán öltözve kenuzni. Nekem kicsit furcsa érzés volt, hogy más nemzetekkel együtt edzőtáborozunk, az első pár nap inkább versenyhangulatom volt. Annak ellenére, hogy sokan táboroztak a központban, mindig tudtunk a vízen arra menni, ahol más nem volt. Az apartmanban volt konyha, így meg tudtuk magunknak főzni azokat az ételeket, amelyeket Marics Balázs dietetikus az edzéseink mellé összeállított. Összeségében úgy érzem, ez alatt a két hét alatt elég kilométert gyűjtöttünk ahhoz, hogy jó alapokkal folytassuk otthon a munkát. Jól ki tudtuk használni ezt a két hetet Portugáliában, de már nagyon várom, hogy otthon, a megszokott környezetben készülhessünk. "

ORIGO CÍMKÉK - Devecseriné Takács Kincső

  • Rocksmith játék
  • Huawei p20 lite adatok
  • Devecseriné takács kinks
  • Átesett a tűzkeresztségen a Balla, Devecseriné páros | Kajak-Kenu Sport

–) világ- és Európa-bajnok magyar női kenus. Ezen kívül háromszoros U23-as Európa-bajnok és ötszörös U23-as világbajnok. Sportpályafutása [ szerkesztés] 2000-ben kezdődött pályafutása, általános iskola 1. osztályában, az akkori még Győri Vízisport Klubban (ma: Graboplast Győri Vízisport Egyesület). Ekkor még a kajakozással próbálkozott, amit 10 éven keresztül űzött több edző mellett is, ezek közül legutolsó Fazekas Tibor volt. 2010-ben nyáron kipróbálta a kenut, és a szezon utolsó versenyén el is rajtolt, amiről végül pályaelhagyás miatt kizárták. Ez nem riasztotta vissza ennek a sportnak az edzéseitől. Kezdetben Horváth Péter és Szabados Krisztián volt az edzője, ma már csak Szabados Krisztián oldalán csinálja az edzéseket. 2011 [ szerkesztés] 2011-ben még ifjúsági korúként mindkettő felnőtt és a második ifjúsági válogatót megnyerte egyesben 200 m-en, így ő utazhatott a felnőtt Európa- és világbajnokságra és az ifjúsági Világbajnokságra is. A felnőtt Európa-bajnokságon egyesben a 4. helyezést sikerült megszereznie, míg párosban Obermayer Dorinával az oldalán a 2. helyen futottak be a fehérorosz hajó mögött.

Devecseriné takács kinks

Belföld Nagyvilág Szórakozás Sport Kultúra TechTud Hírlevél 07. 08.

Nem 500 méter volt a nőknél kenu kettesben, hanem 200 méter, ott másodikok lettek Zsanettel a fehérorosz hajó mögött. A gyorsasági felnőtt vb-n ő indulhatott egyesben, ahol második lett, egytizeddel maradt le a bolgár Stamenovától, így ezüstérmet szerzett. C2 500 méteren végül harmadikok lettek, a fehéroroszok, és az oroszok mögött. 2016 [ szerkesztés] A 2016-os ifjúsági és U23-as gyorsasági kajak-kenu világbajnokságon Minszkben C2 500 m-en aranyérmes, míg C2 200 m-en ezüstérmes lett; mindkét számban Balla Virággal. [4] [5] Ugyancsak Balla Virággal a 2016-os gyorsasági kajak-kenu Európa-bajnokságon Moszkvában C2 500 m-en bronzérmet szerzett. [6] 2017 [ szerkesztés] 2017-es világkupa-sorozat első helyszínén, a portugáliai Montemor-o-Velhóban C1 200 m-en és C1 5000 m-en ezüstérmes, míg C2 500 m-en (Balla Virággal) aranyérmes lett. [7] 2018 [ szerkesztés] A 2018-as világbajnokságon C2 500 méteren Balla Virággal ezüstérmet szerzett. [8] Belgrádban az Európa-bajnokságon C2-500 méteren és 200 méteren is elsők lettek Balla Virággal.

Thu, 16 Dec 2021 14:36:19 +0000